Dormatec maakt gebruik van externe software en diensten voor het verzamelen en opslaan van gegevens en het versturen van mailings.

 

Bewaarperiode persoonsgegevens
Indien u een offerte bij ons heeft opgevraagd maar u geen klant bij ons geworden bent, zullen wij uw gegevens uiterlijk zeven jaar na ons laatste contact verwijderen. Ook indien wij een offerte van u hebben ontvangen, maar wij geen klant van u zijn geworden, zullen uw persoonsgegevens uiterlijk zeven jaar na ons laatste contact worden verwijderd. Bent u wel klant bij ons geworden of wij bij u, dan zullen wij uw persoonsgegevens bewaren voor de duur van vijftien jaar na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met u volledig is uitgevoerd. Na afloop van deze periode zullen wij uw persoonsgegevens verwijderen. 

Mailing
Als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven, zullen wij de door u opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om u in de toekomst persoonlijk per e-mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en diensten en u hier eventueel een aanbieding voor te doen. Iedere keer dat wij u een reclamemailing sturen, heeft u de mogelijkheid ons te laten weten dit niet meer op prijs te stellen. Zie hiervoor de afmeldlink onderaan iedere mailing.

Uw rechten
U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot onze hoofd administratie; de heer Acda, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

Verwerkersovereenkomt
Zowel met Google Analytics, als Mailchimp.com heeft Dormatec een verwerkersovereenkomst afgesloten. 

Google Analytics
Dormac CNC Solutions heeft bij Google Analytics het laatste octet van het IP-adres gemaskeerd en 'gegevens delen' staat uitgeschakeld. Gegevens verzameld door Google Analytics worden automatisch naar 26 maanden verwijderd. 

Clicky
Dormatec maakt gebruik van de software van Clicky. De gegevens die door clicky worden verzameld zijn alleen IP-adres en het land waar het IP-adres is gevestigd. Volgens artikel 6 van de AVG vereist het gebruik van deze cookie echter geen directe toestemming van de bezoeker omdat deze "noodzakelijk is voor de doeleinden van de legitieme belangen" van een website die de service gebruikt (wetende hoeveel unieke bezoekers toegang hebben tot een site) een vitale statistiek en dus een "legitiem belang").


Privacyverklaring gepubliseerd: mei 2018
Laatste update: juni 2018

Link Dormac CNC Solutions

Link Dormac Productie Automatisering

Link Dormac 3D Printers

Link Dormatec