Thema: High-end machines

In samenwerking met Dormac CNC Solutions nodigen wij u uit voor ons Open huis op donderdag 7 en vrijdag 8 november aanstaande. Dit jaar hebben wij als thema: High-end machines. Graag demonstreren wij de kracht van bewerken met hogedruk, de efficiëntie van onze Dormatec Aircleaners en kunt u onze Briketteerpers in actie zien.

Samen met onze verschillende partners in procesoptimalisatie, automatiserings-, opspannings-, en gereedschapsoplossingen, beloofd het een Open huis te worden welke u niet wilt missen!

Optimaliseer uw productieproces met systemen van Dormatec!

Dormatec open huis 2019 aircleaner

NIEUW: Aircleaner met LED-indicator

 
Dormatec open huis 2019 aircleaner

85% minder volume van uw spanen!

Naast een groot aantal machines voor draai- en freesbewerkingen toont Dormac CNC Solutions tijdens deze open dagen tevens diverse automatiseringsoplossingen. Dormac levert daarvoor systemen gebaseerd op robotbelading met cobots, industriële robots en portaallaadsystemen.

Daarnaast demonstreert Dormac hoe u met hogedruk systemen, koelinstallaties, spanen-, olienevel- en vloeistoffiltratie de betrouwbaarheid van het productieproces vergaand kunt verhogen. Door de aanwezige partners zullen er gedurende de dag en avond diverse seminars worden gegeven.

Speciaal voor degenen die overdag weinig tijd hebben, zijn we ook in de avonduren aanwezig. Onze catering zorgt voor een hapje en een drankje, zodat u na de file huiswaarts kunt rijden.

Graag verwelkomen wij u op donderdag en/of vrijdag bij Dormac in De Goorn!

Openingstijden:
Do 7 november: 10:00 - 22:00
Vr  8 november: 10:00 - 22:00

 

Het open huis van Dormac CNC Solutions wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners:

Dormatec open huis partners