Door het toepassen van Dormatec Aircleaners worden niet alleen de operators voorzien van een goede, schone en veilige werkomgevingl door het direct verwijderen van nevel bij de bron, wordt ook uw luchtbehandelingsinstallatie gevrijwaard van olie-gerelateerde vervuilingen. Speciaal gedurende de zomerperiode bieden wij de Dormatec Aircleaner voor een extra scherpe prijs aan. Stuur ons een mailtje door ons contactformulier in te vullen en laat u informeren over de voorwaarden van deze actie. 

Profiteer nu van een koele en gezonde werkomgeving! 

Onderhoud Dormatec Aircleaner

Door het slimme en ergonomische ontwerp van de Dormatec Aircleaner is het onderhoud niet alleen zeer beperkt, maar ook nog eens zeer gemakkelijk en snel uit te voeren. Met de komende vakantieperiode in het vooruitzicht raden wij u aan om de status van uw Dormatec Aircleaner goed te controleren, zodat u de komende maanden zeker bent van 100% filterende werking.

Industriële wasinstallatie

TIP VAN DORMATEC

Heeft u zelf geen reinigingsmogelijkheden? Naast onze eigen servicedienst, bieden wij ook de mogelijkheid om uw filters grondig en efficiënt te reinigen. Een industriële wasinstallatie (sproei-ontvetting) zorgt voor een diepe en krachtige reiniging van het wire-mesh element. Uiteraard wordt hierbij gebruik gemaakt van een biologisch reinigingsmiddel. Deze wordt verwarmd tot een temperatuur van 60 graden celcius.

Binnen drie werkdagen heeft u het filterelement weer volledig schoon terug.

Actieprijs: € 35,00 per element

Viertraps Filtratie Dormatec Aircleaner

Heeft u geen tijd om het onderhoud uit te voeren of om het conisch filter te reinigen? Wij doen het graag voor u!
Stuur een mailtje naar ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op +31 (0) 229 54 24 85.

Jacobs leidingwerk | Vast, lekdicht leidingwerk voor Dormatec Aircleaner

Steeds meer bedrijven zetten in op een schone, strak afgewerkte en onderhoudsvriendelijke werkplaatsinrichting. Onder het motto 'Het oog wil ook wat', biedt Dormatec de mogelijkheid om de Aircleaner te monteren met vast leidingwerk. Dit leidingwerk wordt geleverd in de RAL-kleur RAL-7035 (lichtgrijs) en vormt een perfecte match met enerzijds de afzuigunit en anderzijds met nagenoeg alle hedendaagse metaalbewerkingsmachines.

Door het toepassen van een vast en lekdicht leidingwerk hoeft men niet langer te stoeien met de 'ongemakken' van afzuigslangen. De montage is redelijk eenvoudig en door het quick-release en quick-connect systeem, zijn de delen eenvoudig en snel te monteren of demonteren. 

Coming Soon | Standaard LED-indicatorled indicator dormatec aircleaner

Met ingang van 1 december aanstaande zullen de Dormatec Aircleaners standaard uitgerust worden met een LED-indicator. Duidelijk zicht op de actuele status van de Aircleaner en de mogelijkheden om middels een I/O een directe koppeling te maken naar het bedieningspaneel van de machine, leiden tot nog meer bedieningsgemak. Met de extra opties kunnen alle units gemonitord worden en middels een mobiele app (Android / iPhone) worden in- en uitgeschakeld. Nog een paar maandjes geduld en dan is het zover!