Dormatec - Green Light Machining

In de komende weken zullen wij een aantal nieuwe video's plaatsen met onze optimalisatie oplossingen in de hoofdrol. In deze video is het de beurt aan onze compacte drumfilter; de DF-200. Deze compacte installatie neemt weinig vloeroppervlakte in gebruik en is beschikbaar in capaciteiten tot wel 2.000 liter per minuut.

Onze collega Manuel Schippers vertelt u graag meer over onze vloeistoffiltratie mogelijkheden. Veel kijk plezier!

Meer informatie over de DF-200

 

Na de lancering van het eerste filmpje over onze vloeistoffilters, is nu onze volgende optimalisatie aan de beurt. In bijgaand filmpje ziet u de kracht van onze brikettenpers en vertelt Manuel u meer over de voordelen van deze machine. Zo kunt u met het inzetten van een brikettenpers het volume van uw spanen met wel 85% reduceren en kunt u de teruggewonnen emulsie en olie hergebruiken.

Bekijk de economische voordelen die u kunt behalen met de briketteerpers in deze video en lees er meer over op de productpagina. 

Meer informatie over de brikettenpers

Derde in de rij van optimalisatie video's is de Dormatec Aircleaner. Laag in energieverbruik, hoog in filtereffectiviteit; maarliefst 99.97%. De filters zijn voorzien van een 4-traps filtratie waarbij schadelijke stoffen, emissies en aërosolen op effectieve wijze worden verwijderd. Geen rook meer in uw machine en nog belangrijker; geen rook in het gezicht van uw machinebediener. 

In deze video demonstreren we de ontwikkeling van rook in een 3-assige freesbank. Meer informatie kunt vinden door op onderstaande knop te klikken.

Meer informatie over de Aircleaners

NIEUW: Bij het bewerken van metaal, hout, steen of kunststof komt stof en/of rook vrij. In sommige gevallen zelfs vonken en hinderlijke geuren. Deze stoffen dwarrelen rond in uw werkruimte en worden ingeademt door iedereen die daar werkzaam is. Met het bewerken op een afzuigtafel worden deze stoffen direct afgezogen in het werkblad. U hoeft alleen de stekker in het stopcontact te doen en de tafel is klaar voor gebruik!

Als we uw stof en rook probleem konden oplossen binnen enkele minuten.. zou u dan geïnteresseerd zijn?

Meer informatie over de Vertex afzuigwand en Airbench tafels

 

Dormatec Environment Systems

Expeditie & Goederen:
Breeuwhamer 19
1648 HG De Goorn

Bezoekadres:
Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00

+31 (0)229 542485
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Dormatec op LinkedIn
  Dormatec op Facebook
 Dormatec op YouTube