Airbench

AirBench Ltd, is een van de toonaangevende fabrikanten van stof-, rook- en nevelafzuigapparatuur in het VK. Dormatec Environment Systems is de officiële distributeur van AirBench voor de BeNeLux.

AirBench is gespecialiseerd in afzuigsystemen met een hoog luchtvolume en lage snelheid en biedt een aantoonbare werkende afzuigoplossing voor een breed scala aan stof- en rookproblemen. Alle stof- en rookafzuigsystemen en filtratieproducten worden op bestelling gebouwd in de fabriek in het oosten van Engeland; alle producten worden samengesteld uit voorraadcomponenten waardoor wij korte doorlooptijden kunnen hanteren.

Stofafzuigsystemen zijn een essentieel onderdeel van uw bedrijfsveiligheid. Het vinden van een aantoonbaar effectief stofafzuigsysteem kan moeilijk zijn, maar is zeer belangrijk omdat het uw medewerkers en producten beschermt. Maar wat nog belangrijker is dat het een veilige werkomgeving creëert.

We bieden autonoom werkende stof- en rook afzuigoplossingen voor specifieke werkplekproblemen met behulp van standaard modulaire componenten en filtersets die een snelle levering mogelijk maken. We hebben inmiddels al meer dan 10.000+ AirBench afzuigtafels en afzuigwanden geleverd aan klanten wereldwijd.

AirBench is eenvoudig effectief, Plug&Play en snel te installeren… 

Bekijk alle afzuigtafels en wanden Meer informatie

Dormatec Environment Systems

Expeditie & Goederen:
Breeuwhamer 19
1648 HG De Goorn

Bezoekadres:
Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00

+31 (0)229 542485
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Dormatec op LinkedIn
  Dormatec op Facebook
 Dormatec op YouTube