Over ons Dormatec

Dormatec Environment Systems is een jong bedrijf dat opgericht is in januari 2013 en is gevestigd in De Goorn in Noord-Holland. Dormatec levert diverse installaties rondom metaal bewerkingsmachines zoals; hogedruk units, koelinstallaties, olieafscheiders, filterinstallaties en luchtzuivering apparaten. Ook levert Dormatec filtertafels en filterwanden. Deze zijn inzetbaar voor de afzuiging van vele grondstoffen. afzuigtafel airbench fn aNaast afzuiging voor metaalbewerking, zijn de filters in de filtertafels en filterwanden ook inzetbaar bij hout-, steen-, en bijvoorbeeld kunststofbewerking. In samenwerking met een netwerk van dealers en wederverkopers bedient Dormatec naast Nederland ook de Europese markt.

Dormatec heeft als doel strategisch bij te dragen aan een verdere optimalisatie van uw productieproces. Hierbij rekening houdend met uw doelstellingen op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu. Op deze wijze zal worden voldaan aan ons motto:

‘Dormatec meets your quality requirements’

Om dit te waarborgen heeft Dormatec voor de Europese markt de rechten verworven voor de verkoop en distributie van het gerenommeerde Zuid-Koreaanse merk Profluid Kemtech. Alsook van de Taiwanese fabrikant Air-O-Filter en Unimag. Sinds eind 2014 is hier ook het Britse Airbench bijgekomen. Ook het gerenommeerde merk WEIMA voor wat betreft o.a. shredders, brikettenpersen en spanenpersen is aan het portfolio toegevoegd begin 2022.Dormatec aircleaner

Hedendaagse productie technieken binnen de Metaalindustrie moeten voldoen aan de eisen die vanuit de markt gesteld worden om optimaal en kosteneffectief te kunnen werken. Hogere snij snelheden, langere standtijden van gereedschappen en een lage shut-down van de machine moeten zorgen voor een verdere optimalisatie van het productieproces. DF 200 All In One Solution Dormatec 1Daarnaast draagt maatschappelijk verantwoord ondernemen ertoe bij dat organisaties het milieuvraagstuk binnen de eigen onderneming kritisch volgen.

Dormatec Environment Systems

Expeditie & Goederen:
Breeuwhamer 19
1648 HG De Goorn

Bezoekadres:
Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00

+31 (0)229 542485
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Dormatec op LinkedIn
  Dormatec op Facebook
 Dormatec op YouTube