Onze klanten en cases

 

Denken aan de gezondheid van je personeel met Dormatec Aircleaners

Werknemers in de watten leggen

Door als vooruitgeschoven magazijn voor klanten te dienen, kan verspaner Oostwegel productie bundelen en efficiënter werken. Naast de introductie van dit nieuwe verdienmodel, besteedt het bedrijf veel aandacht aan personeelswelzijn. In dat kader werd het machinepark de voorbije maanden met afzuiginstallaties van Dormatec uitgerust.

Dankzij de spanenpers kan Scen zonder problemen langdurig onbemand produceren.

Scen vindt stabiel verspaningsproces naast machine

Met hogedrukpompen, emulsiekoelers, afzuigsystemen, bandfilters en een spanenpers weet Scen het verspaningsproces stabieler, efficiënter en nauwkeuriger te maken. Sinds 2014 is de toeleverancier sterk gegroeid, waardoor het vloeroppervlak in de fabriek in Zoetermeer inmiddels goed gevuld is met bewerkingsmachines.

Manuel Schippers over ecologische footprint in Solutions Magazine

Manuel Schippers over ecologische footprint in Solutions Magazine

Door technologie slim in te zetten, kunnen maakbedrijven én hun kostenniveau verlagen én hun ecologische footprint verkleinen. Als je bijvoorbeeld van je koelsmeermiddelbad van 1.000 liter slechts 80 liter als chemisch afval hoeft af te voeren, scheelt dat zowel in de kosten als in de milieubelasting.

De 5.000 liter grote, centrale filtertank (de witte bak) met compact bandfilter (rechts) en olieaf- scheider (links op de tank); dit alles aangestuurd via de masterbesturing (midden).

Centraal koelsmeermiddel systeem voor Peekstok in Hendrik-Ido-Ambacht

Peekstok in Hendrik-Ido-Ambacht heeft voor het machinepark een geautomatiseerd centraal koelsmeer-middelsysteem in gebruik genomen. Coolant Management van Dormatec werkt met één centrale filtertank en acht substations die bij acht CNC-machines 24/7 de emulsie reconditioneren.

HFI produceert in twee identieke cellen, telkens opgebouwd rond een Doosan TT1800SY.

Turn key project geautomatiseerde productie HFI Precision Technologies in Groenlo

HFI zoekt partners die een stabiel proces in de verspaning leveren en waarborgen. Zoals voor de geautomatiseerde productie van een complex automotive product in 15 verschillende varianten, waarvoor Dormac CNC Solutions twee productiecellen heeft ontwikkeld.

Dormatec Environment Systems

Expeditie & Goederen:
Breeuwhamer 19
1648 HG De Goorn

Bezoekadres:
Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn
KVK Hoorn: 56429770

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00

+31 (0)229 542485
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Dormatec op LinkedIn
  Dormatec op Facebook
 Dormatec op YouTube