Nieuw in ons assortiment: Industriële Olie- en Spanenafzuiger.
Dit mobiele vloeistof-, filter-, en afzuigsysteem wordt ingezet voor het snel en grondig verwijderen van spanen en vloeistof uit bewerkingsmachines en het tegelijkertijd filteren van het koelmiddel.

Een optimaal machineproces vraagt om het elimineren van vervuiling zoals spanen, olie en andere kleine vervuilingen. Het continue schoonmaken en schoonhouden van koelmiddel voorkomt ziekte bij personeel, stinkend koelwater, corrosie op werkstukken, het verstopt raken van koelkanalen en het slijten van gereedschappen.

Dormatec Aircleaners zijn verder geoptimaliseerd!

Om voorbereid te zijn op toekomstige Europese regelgeving zijn de huidige Dormatec Aircleaners verder geoptimaliseerd.

De veranderingen zijn onder andere een nieuwe uitstraling, een manometer ten behoeve van filterreiniging, de element filters (3 stuks) aan de voorzijde zijn vervangen door één uitneembaar en eenvoudig te reinigen element. Tevens is dit filterelement uitgerust met een lucht-verdeelplaat (tornado-effect) om de scheiding verder te optimaliseren. De overige unieke kenmerken van deze unit zijn uiteraard bewaard gebleven; energiezuinige motoren, trillingvrije werking en de hoge efficiency (99.97%).

Persluchtgereinigd stoffilter

Automatisch persluchtgereinigd patronenfilter.

Op veler verzoek heeft Dormatec Environment Systems sinds oktober 2016 ook een serie automatisch werkend persluchtgereinigde stoffilters in het programma. Deze worden geleverd door onder andere de fabrikant TAMA en zijn door Dormatec op de Nederlandse markt geïntroduceerd.

Link Dormac CNC Solutions

Link Dormac Productie Automatisering

Link Dormac 3D Printers

Link Dormatec