Vanaf heden zijn de Dormatec Aircleaners standaard uitgerust met een LED indicator. Duidelijk zicht op de actuele status van de olienevel filter en de mogelijkheden om middels een I/O een directe koppeling te maken naar het bedieningspaneel van de machine, leiden tot nog meer bedieningsgemak...

Nu verkrijgbaar. Jacob leidingmaterialen in RAL7035 kleurstelling, passend bij alle gerenommeerde machineleveranciers, die zowel aan nieuwe als bestaande machines (retrofit) kan worden geïnstalleerd.

Aircleaner Dormatec

Aanzienlijk verminderen van de virusconcentraties in het binnenklimaat en het reduceren van het risico op infectie – dat is waar het elektrostatische filter systeem van Dormatec voor staat. De afgezogen lucht wordt optimaal gereinigd volgens het beproefde scheidingsprincipe. Het filtratie system wordt gekarakteriseerd door een lange levensduur en duurzame prestaties.

 

Lees meer over de VC60 luchtreiniger

Bent u opzoek naar een gebruikte machine of installatie? Dan bent u hier aan het juiste adres. In samenwerking met Dormac CNC Solutions hebben wij een verzameling van diverse gebruikte machines beschikbaar. Kijk snel of er voor u ook iets tussen zit. 

Aircleaner Dormatec

Met een grote doos vol aluminium spanen achterin de auto begaven Loek Claessens en Robert Schoon- brood van Nordson Benelux zich begin november 2019 vanuit Maastricht in alle vroegte naar het open huis in De Goorn (NH). Het doel van hun lange reis: een test doen met een brikettenpers van Dormatec om te kijken of dit een oplossing zou kunnen zijn voor hun spanenprobleem.

Bekijk de klantcase

Olie- en spanenzuigers

Nieuw in ons assortiment: Industriële Olie- en Spanenafzuiger.
Dit mobiele vloeistof-, filter-, en afzuigsysteem wordt ingezet voor het snel en grondig verwijderen van spanen en vloeistof uit bewerkingsmachines en het tegelijkertijd filteren van het koelmiddel.

Aircleaner Dormatec

Meer spiluren en minder stilstand zijn al jaren centrale thema’s in het streven naar een hogere efficiëntie in de verspanende productie. Steeds meer draai- en freesbanken worden om die reden geautomatiseerd en daarmee 24/7 ingezet.

Lees meer over minder stilstand...

Bandfilter mogelijkheden

Een optimaal machineproces vraagt om het elimineren van vervuiling zoals spanen, olie en andere kleine vervuilingen. Het continue schoonmaken en schoonhouden van koelmiddel voorkomt ziekte bij personeel, stinkend koelwater, corrosie op werkstukken, het verstopt raken van koelkanalen en het slijten van gereedschappen.

Profluid Olieafscheiders

Voorkom bacterievorming in uw emulsiebad.

Bacterievorming, minder smerende eigenschappen en huidirritaties zijn veel gehoorde klachten die optreden op het moment dat er geen goede olieafscheiding plaatsvindt. Door de inzet van de Profluid olieafscheider kunt u deze klachten bestrijden.

Persluchtgereinigd stoffilter

Automatisch persluchtgereinigd patronenfilter.

Op veler verzoek heeft Dormatec Environment Systems sinds oktober 2016 ook een serie automatisch werkend persluchtgereinigde stoffilters in het programma. Deze worden geleverd door onder andere de fabrikant TAMA en zijn door Dormatec op de Nederlandse markt geïntroduceerd.

Dormatec Environment Systems

Expeditie & Goederen:
Breeuwhamer 19
1648 HG De Goorn

Bezoekadres:
Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn
KVK Hoorn: 56429770

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00

+31 (0)229 542485
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Dormatec op LinkedIn
  Dormatec op Facebook
 Dormatec op YouTube