Steeds meer bedrijven zetten in op een schone, strak afgewerkte en onderhoudsvriendelijke werkplaatsinrichting. Onder het motto 'Het oog wil ook wat', biedt Dormatec nu de mogelijkheid om de Aircleaner te monteren met een vast leidingwerk.
Dit leidingwerk wordt geleverd in de kleur RAL-7035 (lichtgrijs) en vormt een perfecte match met enerzijds de afzuigunit en anderzijds met nagenoeg alle hedendaagse metaalbewerkingsmachines.

Door het toepassen van een vast en lekdicht leidingwerk hoeft men niet langer te stoeien met de 'ongemakken' van afzuigslangen. De montage is redelijk eenvoudig en door het quick-release en quick-connect systeem zijn de delen eenvoudig en snel te monteren of te demonteren. Zie onderstaande foto's voor een impressie van een hoogwaardige afwerking middels een vast leidingwerk.

✅ Snelle eenvoudige montage
✅ Lekdicht door middel van pakking en klem
✅ Onderhoudsvrij
✅ Eenvoudige demontage bij het reinigen van uw machine

Speciaal voor Dormatec Aircleaners. 

Dormatec Aircleaners zorgen voor een effectieve afzuiging en filtratie van emulsienevel, olienevel, rook en hinderlijke geuren die vrijkomen bij draaibanken, freesbanken en bewerkingscentra.
Daarmee zorgt u voor een gezond werkklimaat voor uw werknemers. De nevelfilters zijn voorzien van een vier-traps-filtratie waarbij schadelijke emissies, stoffen en aerosolen op effectieve wijze (99,97%) uit de lucht worden verwijderd.

1 Jacob leidingmateriaal dormatec 2 Jacob leidingmateriaal dormatec 3 Jacob leidingmateriaal dormatec 4 Jacob leidingmateriaal dormatec 5 Jacob leidingmateriaal dormatec 7 Jacob leidingmateriaal dormatec

👉 Ook een gezonde werkomgeving met Jacob leiding materiaal in de nieuwe kleurstelling? Bel ons op 0229 542 485 of kom langs voor de werking van olienevel Aircleaner afzuigsystemen. 

Dormatec Environment Systems

Expeditie & Goederen:
Breeuwhamer 19
1648 HG De Goorn

Bezoekadres:
Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00

+31 (0)229 542485
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Dormatec op LinkedIn
  Dormatec op Facebook
 Dormatec op YouTube