LTA

Met meer dan 1300 medewerkers op 14 locaties, behoort LTA Luchttechniek onderdeel van de JUNKER Group tot één van 's werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van machine- en installatietechniek voor de metaalverwerkende industrie en zijn pioniers op het gebied van filtersystemen voor industriële luchtzuivering. Een krachtige partner voor Dormatec en zijn klanten.

Als het gaat om schone lucht op de werkplek, zet LTA Lufttechnik GmbH wereldwijd de norm. Met LTA aan uw zijde kunt u praktisch elke luchtfiltratietaak oplossen. Als technologieleider is LTA immers meester op dit gebied. LTA voert continue onderzoek, ontwikkeling en productie uit en is met meer dan 35 jaar ervaring een begrip in de mechanische- en industriële techniek branche.

Voor de filtratie van aerosolen zijn de elektrostatische olie- en emulsienevelfilters favoriet bij industrie en handel. Deze worden niet alleen gekenmerkt door een zeer hoog rendement (ruim 99,97%), maar werken ook met volledig afwasbare filterelementen die nagenoeg drukverliesvrij zijn. Hierdoor is het mogelijk het vermogen van de transportventilatoren tot een minimum te beperken, terwijl de afvoerkosten beperkt blijven tot het vuile water bij het reinigen van de filterelementen. Dat bij de elektrostatische neerslag slechts een minimum aan koelmiddel verloren gaat bij de overgang naar de gasfase, is een ander positief effect.

In toepassingen waarbij elektrostatische filtratiesystemen slechts in beperkte mate kunnen worden gebruikt (bijvoorbeeld vlampunt van de olie onder 120 ° C), worden mechanische vaste stoffilters gebruikt. Het doel hierbij is om de stromingscondities zodanig te optimaliseren dat bij lage volumestromen een optimale zuigkracht met een hoog scheidingseffect kan worden bereikt. Dankzij deze optimalisaties is het mogelijk om ervoor te zorgen dat de aerosolen met een minimum aan energie worden afgevangen en ook om de levensduur van de filterelementen te maximaliseren.

De mechanische filtersystemen voor stof van LTA worden gebruikt voor het opvangen en scheiden van alle soorten stof en rook. Ze worden gebruikt voor eenvoudige industriële toepassingen, maar ook voor complexe industriële eisen en filtraties met speciale klantspecificaties.

De VC 60 luchtreiniger is geschikt voor het verminderen van virusconcentratie, bacteriën, pollen en andere ziektekiemen. Duurzame betrouwbaarheid voor gezondheid en welzijn. Aanzienlijk verminderen van de virusconcentratie in het binnenklimaat en het reduceren van het risico op infectie – dat is waar het elektrostatische filter systeem voor staat. De VC 60 elektrostatische luchtreiniger is ideaal voor het efficiënt filteren van schadelijke stoffen uit de lucht in druk bezochte ruimtes zoals productielocaties, vergaderruimtes, kantines of open-space kantoren.

Bekijk de VC 60 luchtreiniger Neem contact op

Dormatec Environment Systems

Expeditie & Goederen:
Breeuwhamer 19
1648 HG De Goorn

Bezoekadres:
Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00

+31 (0)229 542485
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Dormatec op LinkedIn
  Dormatec op Facebook
 Dormatec op YouTube